En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

10 de maig 2016

Ignatia amara

Ignatia és un dels primers remeis de l'homeopatia que vaig aprendre a fer servir.

Es prepara a partir d'una llavor molt rica en estricnina, potser et sona, és un alcaloide que s'utilitzava com a verí. A les micro dosis que hi ha a les boletes homeopàtiques és absolutament segur per tothom, fins i tot pels nadons.

De totes maneres no és un remei que s'utilitzi habitualment pels nens, en canvi és un dels més habituals pels adults.

Va molt bé per les conseqüències de xocs afectius: després d'accidents, per les penes,  el dol, les decepcions amoroses... Aporta calma i ajuda a gestionar les emocions i els sentiments.

Moltes vegades les persones que han passat per un xoc afectiu sospiren o badallen molt, noten un nus a l'estómac o a la gola, tenen espasmes musculars o taquicàrdies... Ignatia també les alleujarà d'aquestes manifestacions orgàniques.

Va bé per tot tipus de patologies relacionades amb l'estrès.

És un remei per tenir a la farmaciola de casa de totes les persones emotives, que ploreu amb facilitat, us ajudarà a gestionar també les petites decepcions del dia a dia.

Ignatia 9CH 3 boletes 3 cops al dia

  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada