En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

17 de maig 2016

traumatismes ocularsLes hemorràgies subconjuntivals són molt habituals, apareixen com una taca vermella a la part blanca de l'ull. Són causades pel trencament d'un petit vas sanguini que sagna dins de la conjuntiva i que no té cap més conseqüència. La taca de sang se'n va molt a poc a poc. L'homeopatia ens ofereix una solució perquè marxi més de pressa:

Hamamelis virginiana 5CH + Arnica 9CH 3 boletes de cada 3 cops al dia.


L'ull de vellut o l'ull morat surt com a conseqüència d'una contussió. S'ha de descartar que no hi hagi cap lesió més enllà de l'hematoma.  Prendrem:

Ledum palustre 5CH + Arnica 9CH 3 boletes de cada 3 cops al dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada