En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

29 de set. 2016

el vertigen i l'homeopatia

El vertigen o cap-rodo és la sensació errònia de moviment del cos o dels objectes del voltant. A vegades amb pèrdua de l'equilibri, mal de cap, pal·lidesa, nàusees, ...

Hi ha més de 60 trastorns que poden causar marejos o vertigen, és per això que sempre cal atenció mèdica.

El tractament homeopàtic podrà ser suficient en alguns casos, però en d'altres serà un complement al tractament convencional.Remeis homeopàtics més habituals:

  • Bryonia 7CH:  vertigen que empitjora amb el mínim moviment
  • Conium maculatum 7CH:  quan apareix a l'estar estirat, sensació que els objectes donen voltes 
  • Cocculus 7CH:  vertigen amb nàusees, vòmits, tendència a la lipotímia ...
  • Tabacum 7CH:  vertigen amb pal·lidesa, suors freds, nàusees, ... que millora en tancar els ulls i amb l'aire fresc
  • Chenopodium anthelminticum 7CH:  vertigen rotatori que apareix de manera sobtada, acompanyat d'hipoacúsia, acúfens, migranya, ...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada