En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

10 d’oct. 2016

com tractar la diarrea amb homeopatia

La diarrea és un augment en el nombre de deposicions que solen ser líquides i abundants. 

Aquests són alguns dels remeis que s'utilitzen més habitualment:

Quan la diarrea és causada pels nervis o estrès: Gelsemium 30CH si els nervis van per dintre, o Argentum nitricum 30CH si el nerviosisme s'exterioritza amb molta agitació.

China 9CH quan la diarrea s'acompanya de molta debilitat o quan la panxa està molt inflada a causa dels gasos però no fa mal.

Magnesia phosphorica 9CH o Colocynthis 9CH si s'acompanya de dolors que milloren doblegant-se cap endavant.

Arsenicum album 7CH  quan la diarrea ha estat a causa d'haver menjat algun aliment en mal estat. Molt útil per la diarrea del viatger.

Podophyllum peltatum 9CH si la diarrea és molt abundant.



 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada