En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

20 de maig 2014

Un remei per a cada tipus de tos

La tos és bàsicament un mecanisme de defensa, mitjançant un reflex voluntari o involuntari es produeix un buidatge explosiu de l'aire dels pulmons. Serveix per treure moc, bacteris i virus de les vies respiratòries.

Per això cal respectar-la, sobretot la tos productiva (amb moc), i no aturar-la amb antitussigens.

Què podem fer per alleujar la tos?

-Beure molta aigua.
-Si la tos té un origen al·lèrgic, evitar l'al·lergen.
-Airejar l'habitació durant el dia i posar un humidificador de l'ambient durant la nit.
-Dormir amb un coixí extra per tenir el cap més enlairat.

... I PRENDRE HOMEOPATIA: 

PER A LA TOS AMB MOC: Ipeca 7CH quan hi ha expectoració transparent que fa vomitar, Antimonium tartaricum 5 CH tos amb expectoració molt difícil d'eliminar i que dificulta la respiració, Hydrastis 9CH quan hi ha ronquera i sensació de moc a la gola.

PER A LA TOS SECA SENSE MOC: Bryonia 7CH tos seca amb dolor al pit acompanyada de molta set, Drosera 15CH quan la tos és espasmòdica i asfixiant sobretot de nit amb sensació de pessigolleig, Cuprum metallicum 9CH tos espasmòdica amb sufocació que millora bevent aigua.

Si costa distingir entre el tipus de tos sempre es pot optar per algun dels preparats comercials que es venen a la farmàcia i que combinen tots aquests medicaments homeopàtics. Solen funcionar bé!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada